o

o

tiistai 1. syyskuuta 2015

Vielä ehtii mökille

Karattiin kaupungista viettämään vikaa kesäreissua mökille. Aluksi hieman stressasi pakata kaikkia eväitä taas kerran mukaan. Mutta on se vaan paljon helpompaa, kun on punninnut kotona lähes kaiken valmiiksi. Pakko myöntää, että kyllä se mummon lihapullakastike näytti vaan niin houkuttelevalta... No ensi kerralla sitten saan sitä nautiskella. :)
Metsässä oli ihanan levollista ja tuuli piti kivaa ääntä puiden lomassa. Aurinko paistoi ja laiturilla oli vielä tosi lämmin. Varjossa ja illan tullen tuli hurjan kylmä. Mulla oli topin päällä collegepaita, huppari, mummon villapaita ja tuulitakki. Ja silti palelsi... Kai sitä sitten on niin vähän lämmikettä omasta takaa, että pitää turvautua noin runsaaseen kerrospukeutumiseen. Kahden peiton alla ei kylläkään yöllä paleltanut.
Oli ihanaa, kun sai olla luonnossa ja järven rannalla. Ei tarvinnut rehkiä ja päiväunia sai ottaa jos nukutti. Puhelimen nettikin toimi vain ylempänä autopaikan luona, joten oli tavallaan eristyksessä kaikesta kaupungin hömpötyksestä. Kyllä oli rentouttavaa.

Kerättiin me mukilliset mustikoita. Säästin ne iltapalalle rahkan kaveriksi. Mökkeily oli juuri sopivaa rauhallista touhuilua työrupeaman ja rankkojen treenien vastapainoksi.

Huomenna olisi paluu kotiin, siis ihan omaan kotiin Jyväskylään. Huii miten nää päivät vaan huristelee ohi ja kisapäivä sen kun lähenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti