o

o

perjantai 18. syyskuuta 2015

HUOMENNA

Nyt on sekavat fiilikset. Välillä jännittää niin vietävästi, välillä stressaan ja ahdistun ja välillä olen innostunut. Heräsin yöllä valvomaan. Tein puhelimeen listan muistettavista asioista ja se hieman lievitti stressiä. Sain unen päästä onneksi uudestaan kiinni, joten ei mennyt ihan kukkumiseksi koko yö.

Viime yönä palelsi myös todella paljon. Aamupaino oli taas laskenut ja vaaka näyttää tällä hetkellä lukemaa 54,2kg. Löysin jääkaapin ovesta lapun jossa lukee painon olleen toukokuun alussa reilu viikko ennen dieetin alkua 61,5kg. Tästä ruhosta, joka ei ole koskaan ollut normaalipainoista suurempi, on saatu lähtemään yli 7 kiloa. Ihan käsittämätöntä. Mussa ei todellakaan taida olla paljoa muuta jäljellä kuin luuta, nahkaa ja lihasta.


Seuraavissa kuntokuvissa sitä ollaankin sitten jo ruskeampia...


Aamulla lenkkeilin kauppaan hakemaan jyväisiä sämpylä-patonkeja. Jännitti nimittäin nyt kun on näitä lakkoja meneillään, että jos multa jää ihanat rustiikkisämpylät saamatta. Meinasin ostaa höttöisiä juustosämpylöitä, mutta sitten tajusin, etten edes koskaan ole oikeastaan niitä syönyt. Joten päädyin tuttuun ja turvalliseen täysjyvä versioon, joka ei ainakaan makunsa puolesta petä! Pistin leivät useaan pussiin, jotta ne olisivat huomennakin tuoreen pehmeitä.

Sitten olikin aika käydä pesemässä hiukset. Suihkun jälkeen alkoi värin levitys. Minä olin kuin hermoraunio, kun annoin ohjeita miten väri pitäisi levittää ja miten johonkin jäi laikku tai vaalea kohta. Lopulta tämänkin fitnessmimmin mieli rauhoittui, kun ensimmäinen kerros Pro Tania alkoi näyttää iholla kauniin pronssiselta. Tämähän on vasta alkua. Illemmalla isketään toinen värikerros ja huomenna Jan Tanaa.
Tälle päivälle on luvassa vielä vähän poseerausta, syömistä ja väritsekki. Ja kisoihin rekisteröityminen... Siellä voi muuten olla ruuhkaa, että ei muuta kun eväät messiin. Onneksi asun lähellä Paviljonkia, niin ei tarvitse hihhuloida kauas tässä aikuisten potkupuvussa.

Viikonpäivät ovat kuluneet nopeasti. Joka päivä on ollut jotain muistettavaa. Milloin piti kuoria iho ja milloin ajella ihokarvat. Eilen kävin koemeikissä ja kampauksessa. Tuntuu, että olen tehnyt myös paljon viime hetken hankintoja. Lähinnä ehkä ruokaa, mitä aion mässytellä kisojen jälkeen, mutta kävin hakemassa myös punaisen jumppamaton, johon voi tarvittaessa kellahtaa lavan takana huilimaan.

Tämä taitaa jäädä vikaksi päivitykseksi ennen kisoja, mutta kuvasatoa todennäköisesti tulee vielä Instagramin puolella. Tässä kohtaa kiitän ihan jokaista, joka on mua kannustanut. Jokaisen tsemppiviestin olen huolella lukenut ja arvostan niitä todella! :) Arvostan myös läheisimpien tukea ja erityisesti mun ihania vertaistuki-fitness-tyttöjä! <3 Ei muuta kun moro ja huomenna nähdään millanen paketti Haapaniemen tyttöä nousee lavalle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti