o

o

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kisakynnet & ripset made by Milla

Maanantai-iltana astelin Kauneushoitala Mikkeliin ja siellä mulle laitettiin ripset ja kynnet kisakuntoon. Kosmetologi Milla Pynnönen kiinnitti mulle upeat volyymiripset. Joskus aikaisemmin mulla on ollut klassiset ripsienpidennykset, mutta niitäkään ei ole ollut muutamaan kuukauteen. Nyt ei jää kyllä ripset huomaamatta, on sen verran näyttävät räpsyttimet! Ripset ovat todella huolellisesti tehdyt ja olen todella tyytyväinen niihin. Jos haluatte kauniit ripsienpidennykset, niin menkää tähän kauneushoitolaan, ette takuulla tule pettymään! :)
Kauneushoitola Mikkelissä on tyylikäs ja raikas sisustus. Huikeina katseenvangitsoina toimii mustat kampaamotuolit tumman korokkeen päällä.


Tästä lähdettiin...

...Ja tähän päädyttiin!


Laitettiin volyymiripset sen vuoksi, että lavalla meikin täytyy olla voimakas. Arkena ripset saattavat jonkun makuun olla hitusen huimat, mutta lavavalot ja etäisyys syövät näyttävyyttä. Joten nyt ei tarvitse nuukailla, isoa, tuuhea ja näyttävää vaan kehiin! :)


Ja sitten ne kynnet! Milla taiteili mulle ihan mielettömän nätit rakennekynnet! Tämä on elämäni ensimmäinen kerta, kun mulla on rakennekynnet. Jotain markettikaupan itse liimattavia tekokynsiä olen pari kertaa kokeillut, mutta ei niistä sen enempää. Olen niin super tyytyväinen näihin!<3 Tässä nämä ihanuudet nyt ovat!
Halusin värimaailmaltaan neutraalit kynnet ja malliltaan kulmikkaat. Ne korppikotkan kynnet ei ole yhtään mun tyyliä, mutta nämä ovat ihan täydelliset! Kynsiin tuli siis ranskalainen manikyyri hieman viistosti ja koristeeksi tietysti hilettä ja blingiä!;)
Kisamenestyksen kannalta ei ole välttämätöntä, että on juuri rakennekynnet tai ripsienpidennykset kisoissa, mutta on se vaan niin ihanaa, kun kisalookin viimeistelyt ovat priimaa! Mielestäni se on myös pari stressinaiheuttajaa pois, kun antaa ammattilaisen hoitaa tällaiset asiat. Dieetin loppuvaiheessa kroppa on kuitenkin kovilla, samoin päänuppi. Toisilla menee yöunet ja minäkin yhden yön valvoin jännittäen ja stressaten. On niin paljon asioita, joihin täytyy keskittyä ja mitä pikku juttuja täytyy vielä tehdä.

Tässä kohtaa huomaa myös sen kuinka erilainen laji fitness on muihin urheilulajeihin verrattuna. Esimerkiksi lentopallopeliin voin sutaista hiukset vaan ponnarille pois silmien edestä ja pitkät kynnet saattavat pikemminkin olla haitaksi ja häiriöksi sormilyöntiä ajatellen. Tai vaikkapa lajit joissa pidetään kypärää päässä, tuskinpa peleissä tai kisoissa on väliä onko meikit naamassa vai ei.

Monissa urheilulajeissa mitataan juurikin sitä suoritusta ja saadaan pisteitä tai tehdään maaleja. Body fitneksessä kukaan ei tule kysymään paljon sulla nousee penkistä tai paljon kyykkäsit tänään. Lavalla pyritään näyttämään kaunista urheilijan fysiikkaa. Se vääntääkö vierustoveri enemmän hauiskäännössä kuin sinä ei ratkaise. Potin vie se kenen ulkoinen fysiikka näyttää parhaimmalta tai kuka osaa tuoda parhaat puolensa parhaiten esiin. Ja kenen lavaesiintyminen ja ulkoinen kokonaisuus miellyttää tuomareita eniten. Joten tämän takia en koe yhtään turhanpäiväisenä panostaa myös pieniin yksityiskohtiin kuten ripsiin ja kynsiin! :)

Loppuun vielä IFBB:n sivuilta löytyvä teksti, jossa kuvataan mitä body fitness on.


"Body fitness on kauneuskilpailu, jossa haetaan lihaksikasta, urheilullisen esteettistä naisfysiikkaa. Kilpailijalla ei saa olla liian suuri lihasmassa. Kilpailijan pitää olla tasaisen kiinteä joka puolelta vartaloa, mutta mitään varsinaista kehonrakennusmaista lihaserottuvuutta ei saa olla." 

-IFBB Finland


Olen niin iloinen ja tyytyväinen kimalteleviin kynsiin ja huikeisiin ripsiin. Suuri kiitos Pynnösen Millalle ja Kauneushoitola Mikkelille! :) Ei kai tässä muuta voi kuin säkenöidä, kun oma vuoro koittaa! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti