o

o

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tanning & bikinis

Jipii, nyt on valmiit kisabikinit kotiutuneet ja voi että olen tyytyväinen niihin! Joka päivä hipellän timanttisia kankaanpalasia innokkaana ja malttamattomana. Tekisi mieli julkaista kuva niistä, mutta toisaalta haluan näyttää kisalookin vasta kisapäivänä... Joten sori, otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, vielä ei tule kuvia bikineistä!
Mielestäni biksut eivät välttämättä tarvitse enää lisäkoristeluja, joita alunperin ajattelin tehdä, mutta katsotaan muuttuuko se mieli vielä johonkin suuntaan tässä parin viikon aikana.
Myös kisavärit ovat kotiutuneet hyllyn päälle odottamaan vuoroaan. Ollaan tehty kokeiluvärjäyksiä avatuilla pulloilla. Aluksi oli vähän nihkeä olo värien levityksen jälkeen, mutta kun aine kuivui ja kunhan kämpässä ei ole kuuma tai kylmä, niin olo oli ihan jees. Valkea sisustus ja tummat rusketusvärit eivät ole ehkä paras yhdistelmä, mutta tässä iässä sitä kai pitäisi osata jo olla sotkematta... :D
Ja nyt ymmärrän myös sen trendivillityksen, joka aikoinaan rantautui Suomeen. Ne one-piecet... En ole niille koskaan lämmennyt, mutta kun piti ruveta miettimään, mitä löysää pukee kisojen aikaan päälle, ettei tule painaumia eikä väri sotkeennu, niin tuo aikuisten potkupuku alkoikin vaikuttamaan hyvältä vaihtoehdolta. Kävipä mulla sitten hyvä tuuri ja löysin kirpparilta lähes uudenveroisen yksilön. Värinä vaatteen kannattaisi olla tumma, mutta harmaa kappale sai tällä kertaa kelvata, kun hintaa puvulle ei tullut kuin muutama euro. Värjäytykööt potkupuku ihan rauhassa, kunhan vaan ajaa oman asiansa! :)
Muistutuksena vielä tytöille Mikkelissä, että upeat volyymiripset voi käydä laitattamassa Kauneushoitala Mikkelissä. Blogin lukijoille alennusta -10% ! ;) Tarkemmat ohjeet voit tarkistaa täältä.

Ja te ketkä meinaatte tulla katsomaan, niin nyt olis hyvä aika ostaa pääsylippuja! Lippupalvelun sivuilta pääsee tekemään lippuhankintoja. Eli itse nousen lavalle ensimmäisen kerran Jyväskylässä 19. syyskuuta ja toisen kerran sitten Lahdessa 11. lokakuuta. Ja ettei kellekkään jää epäselväksi niin lajina siis body fitness. Tervetuloa kannustamaan ja kurkistamaan fitnesslajien maailmaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti