o

o

perjantai 4. syyskuuta 2015

Rasvaprosentin mittausta ja kisaviimeistelyä

Synttäripäivänä tyydyin täytekakun sijasta muna-parsakaali-kekoon. Ihan tyytyväinen olin, sillä päivään mahtui monta pientä mukavaa hetkeä! Kävin mm. hammashoitajalla poistattamassa hammaskivet ja sain ilokseni kuulla, ettei reikiä ole! Jees, terveet hampaat, joita voi leveästi hymyillen esitellä lavalla... :)


Tämä viikonloppu aikaa nauttia Quest bareista...

Jyväskylän karsintaan on enää 2 viikkoa. Tänään reissasin Tampereelle. Kävin harjoittelemassa suoraan kävelyä. Eli siis nyt kun T-kävely jätettiin finaalista, tuli tilalle I-kävely. Ii niin kuin Ilona. Olen niin innoissani! Saatiin väliasennot hyvin rullaamaan ja sain varmuutta lavaesiintymiseen. Ei ole turhaa nuo yksilöposeeraustunnit. Joka ikinen kerta olen lähtenyt hyvillä mielin ja itsevarmempana. Ai että olisi niin mahtavaa päästä näyttämään I-kävely! ;)

Kävin myös kuntotsekissä. Mitattiin pihdeillä mun rasvaprosentiksi 7,96. Terve! Nyt on muuten kireetä pihviä! Seuraavaksi alkavatkin kaksi viimeistelyviikkoa.Ensi viikolla tyhjätään lihakset hiilihydraateista. Saan edelleen toisella aterialla ison kasan riisiä ja treenin yhteydessä on banaani. Mutta siihen ne pääasiassa hiilarinlähteet sitten jääkin. Mutta hei mulla on riisi ja banaani loppuun asti! Olen niin iloinen! :)

Eli ensi viikkona tyhjätään ja viimeisellä viikolla sitten puolestaan täytetään lihaksia. Silloin syödään sitten hiilihydraattia, jotta lihakset näyttäisivät täyteläisiltä. Tavoitteena ei nimittäin ole näyttää lavalla riutuneelta, vaan hyvinvoivalta. Toivotaan, että kroppa toimii ja vastaanottaa viimeistelyt hyvin!


Ensi viikosta tulee ehkä oman dieettini haastavin. Ruokaa on suhteessa vähän siihen mitä aikaisemmin. Lisäksi teen 2 aamuaerobista ja 3 intervallia salitreenien päätteeksi. Hiitti-vedot jäävät pois ja salilla tehdään pitkää sarjaa pumppaillen. Jotenkin uskon että vaikka ensi viikko olisikin vaikea, niin se on vain 7 päivää, joiden jälkeen hiilihydraatit odottaa! Ihanaa! :D Eli nyt ne loppurutistukset vasta alkaa!!

2 kommenttia:

  1. Hitsi oot kyl niin upee! miks et menny bodyyn?
    Oot varmasti lihaksikkain juniori lavalla biksussa, mut upeelta näytät! :D

    VastaaPoista