o

o

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kenraaliharkat

Tänään heitettiin reissu Tampereelle. Me palelevat dieettiläiset odottelimme yhteisposeeraus harkkojen alkua ja rupattelimme mm. miten dieetit ovat sujuneet. Kova puheenaihe oli myös erinäiset herkut, joita haaveilimme kisojen jälkeen syövämme.

Kylmä vilu kropassa hävisi samantien, kun pääsin peilisaliin, jossa biksu tytöt olivat lämmittäneet huonetta jo tunnin verran. Body fitness -mimmit pistivät parastaan ja virallinen kenraaliharjoitus pääsi myös alkamaan värinlevitysohjeiden jälkeen. Jokainen body-tyttö sai esittää oman I-kävelynsä koko tiimin edessä. Valmentajat ja pose-opet ottivat tuomarin roolin ja vaikka tilanne oli vain harjoitus, niin se fiilis, fiilis oli huikea! En voinut lakata hymyilemästä, hampaat näkyen tietty. :D


Valmiina reissuun!


(PS. Hampaiden kotivalkaisu operaatio etenee, mutta en jaksaisi stressata siitä. Jos eivät valkaistu mielestäni tarpeeksi Jyväskylään mennessä niin sitten se on voi voi ja kovemmat konstit Lahtea varten käyttöön!)

Jos se huikea esiintymisfiilis, joka kenraaliharkoissa tuli, on yhtään samanlainen mitä oikeasti lavalla tulen kokemaan, niin en pety kyllä yhtään! Aivan mahtavaa, olisin voinut pällistellä kaikkien edessä pidempäänkin kuin sen 15 sekuntia. :D Ensi viikkoon mahtuu kyllä vielä reippaasti poseerausharjoittelua, mutta tämä oli tällainen virallinen kenraali! ;)

Nyt muuten kroppa huutaa hoosiannaa. Viime yö oli nimittäin ensimmäinen yö, kun olen menettänyt yöuneni! Illalla mua rupesi jännittämään, koska enää viikko aikaa! Toisekseen erehdyin tekemään sen virheen, että selailin Instagramissa kuvia, ja törmäsin muiden tuntemattomien kisailijoiden kuntokuviin. Siinä ei tule muuta kuin epävarma fiilis ja siinä sortuu niin helposti vertailemaan itseään muihin. Sitä virhettä en toiste tee! :D Seuraan ainoastaan tuttujen tyttöjen kuvia. :)

No siinä sitten kolmesta eteenpäin valvoin aamuun asti nukkumatta edes sellaista huteraa koiranunta. Ei auttanut muuta kuin valmistautua Tampereelle lähtöön, mutta kummallista kyllä, ei väsyttänyt yhtään. Kotimatkalla alkoi väsymys painaa ja alkuillasta kotona otinkin sitten torkut. Olin kuin raato. Kirjaimellisesti simahdin täysin. Selkä ja reidet ovat juntturassa kaikesta siitä staattisesta lihastyöstä, jota ne tänään joutuivat poseeratessa puristamaan.

Mieli on kuitenkin jälleen niin motivoitunut ja innostunut!! Kaikki treenit ja työ on nyt tehty. Huomenna vaan lepäilen ja tiistaina alkaa sitten pienen pieni kisaan valmistava voimistelu. Kaikki se kova työ, joka on kuntosalilla aherrettu, on nyt tehty! Viimeiset silaukset enää jäljellä!! Yöllinen jännitys vaihtui sellaiseen innostuneeseen täpinään! Can't wait!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti