o

o

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kireät kolme viikkoa jäljellä!

Huuuh, enää noin 3 viikkoa kisapäivään! Olen sinnitellyt mielestäni ihan hyvin viimeisten ruokavaliomuutosten suhteen. Mutta välillä tosiaan on täytynyt kirjaimellisesti sinnitellä. :D Jokaisen päivän iltana olen tyytyväinen, että taas on yksi dieettipäivä takana. Alku viikko sujui paremmin, mutta eilen alkoi jo pää hajoilla. Täytyyn vaan kerätä itsensä ja zempata. Enää muutama viikko! :)

Työharjoittelun ja dieetin yhdistäminen on mielestäni mennyt aika vaivattomasti. Taukohuoneessa toki on melkein aina jotain herkkua, mutta tyydyn nuuhkimaan ja silmäilemään tarjottavia. Torstaina olin kyllä aika naatti kun pääsin kotiin. Nukuin lähes kahden tunnin päikkärit ja pidin ihan totaalisen lepopäivän. Yritän joka viikko pitää yhden totaalilepopäivän, jolloin en tee edes aerobista.

Perjantaina meillä oli äidin puolen suvun kanssa tapaaminen ja mummo oli laittanut kaikkea ihanaa ruokaa ja täti oli leiponut kakkuja. Kieltämättä harmitti, kun en voinut syödä muiden mukana tarjolla olleita lihapullia ja muita herkkuja. Tällaiset sosiaaliset ruokailutilanteet ovat ehkä pahimpia dieetillä. Silloin tuntuu, että jää paljosta paitsi. Mutta en voi tästä syyttää ketään. Oma valintani, kun päätin taas kisata. :D Ja loppujen lopuksi ne on vaan yhdet kekkerit ja uusia juhlia tulee aina! :)

Mutta hyvin selvisin, vaikka makunystyrät saivat tyytyä tuttuun ja turvalliseen dieettisapuskaan. Positiivista on kuitenkin se, että vaikka ruuat jäi multa välistä, niin sain kuitenkin nauttia hyvästä seurasta! ;)

Ensi viikon suunnitelmana on ryskytellä kovaa samalla ruokavaliolla kuin tämäkin viikko. Katsellaan jos sitten saisi vähän lisäillä hillitysti hiilihydraatteja. Ei tässä tosiaan muuta kuin, että painellaan nyt vaan nää vikat viikot ja päivät! Tiukkaa tekee ja välillä tuntuu karulta, mutta voi pojat, kyllä sitä voi kisapäivänä olla sitten tyytyväinen! :)Kuvista kiitos Seppo Rantanen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti