o

o

torstai 3. maaliskuuta 2016

Kipeänä ja vieläpä dieetillä

Niin vaan kävi, että mulle iski flunssa. Nenä vuotaa ja olo on puolikuntoinen. Sentään ei ole kuumetta ollut ja toivottavasti ei tulekaan.

Jos en olisi dieetillä, en olisi eilen edes pyöritellyt sitä ajatusta päässäni, että menenkö salille vai en. Kroppa viestittää, että nuhaa pukkaa, niin silloin tietenkin jään kotiin lepäämään. Mutta oi miksi sitä ihminen on välillä niin hömelö ja edes miettii noin itsestäänselvää asiaa? :D

Nyt kun on kisadieetillä, niin silloin varsinkin tulisi kuunnella niitä kropan viestejä. Ihan totta, ajattelin eilen, että jos menisin salille niin ehtisin ainakin vielä yhden reenin tekemään tältä viikolta. Ehkä se on vastuuntuntoisuus. Haluaisin tunnollisesti tehdä kaikki reenit ja varsinkin, kun tiedän, että sunnuntaina odottaa tankkauspäivä.

Onneksi päätin jäädä kotiin ja valmentajalta kävi sama käsky, että nyt heti lepoa. Niinhän se on, että kun malttaa pysyä poissa salilta, niin sinne salille myös pääsee palaamaan nopeammin.

Vaikka kipeänä ei ole kivaa, niin näen tän flunssan positiiviset puolet. Hyvä, että se iski nyt, eikä vaikka 2 viikkoa tai 2 päivää ennen kisoja! Tässä on vielä useampi viikko aikaa ja kuntokin ehti edetä hyvään vaiheeseen. Niin kai tässä on vähän varaa sairastellakin.


Nyt ei ole olo ihan näin virkeä, mutta toivottavasti kohta ollaan jo yhtä "voimallisena"! ;D


Kisadieetillähän mulla ei ole treenien suhteen kevennettyjä lepoviikkoja, niin tässä nyt tavallaan saa sairastellessa pakostikin myös lepoa. Vaikka puhdas lepo ja sairaslepo on kyllä vähän eri asioita... Nythän kroppa taistelee pöpöjä vastaan. Toivotaan kropalle kovasti voimia taltuttaa pöpöt!

Mulla alkaa myös reilun viikon päästä fysioterapian syventävä työharjoittelu neurologisen kuntoutuksen puolella, että oikeastaan en olisi parempaan aikaan voinut sairastua. Ehdin todennäköisesti tervehtyä hyvin ennen työharjoittelua. Ei oikein terveydenhoitoalalla parane olla kipeänä töissä. Eikä kyllä muillakaan aloilla. :D

Niin, että on tässä positiivisia puoliakin. Mielummin sairastan nyt, kun kisoihin on vielä useampi viikko ja ennen kuin mun vika työharjoittelupätkä alkaa. Nyt vaan kädet ristiin, että tää oli viimeinen sairastelu tämän dieetin aikana! Ei nimittäin sovi mun suunnitelmiin tällainen sairastelu! ;)

Eli täällä mennään nyt vointia kuulostellen eteenpäin. Olisi ihan mahtavaa jos pääsisin viimeistään maanantaina takaisin treenaamaan. Piristystä tähän nenäliinojen keskelle tuo kuitenkin se sunnuntain tankkauspäivä. :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti