o

o

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Tasan viisi viimeistä viikkoa!

Tänään on tasan viisi viikkoa kisapäivään. Oikeesti!!? Enää 35 päivää kisadieettiä. Välillä kun on oikein nälkä, niin mietin sitä kuinka vähän aikaa dieetti enää kestää. Jollekkin se voi olla, että vielä noin pitkä aika, mutta mä ajattelen sen että enää. :D




Oma mielipide omasta kunnosta vaihtelee. On päiviä kun näen peilistä kireän ja suonikkaan yksilön. Ja on päiviä, kun kuvittelen näkeväni turvonneen pehmiksen. Luultavasti monen kisaajan pahin pelko olisi jäädä liian pehmeäksi ja marssia lavalle pehmeänä. Lava on vielä kaiken lisäksi niin armoton. Kirkkaat valot paljastavat kyllä karun todellisuuden, jos kisakunto on jäänyt turhan pehmeäksi. Ja huom nyt kaikille, jotka vielä ihannoi sitä lavalook-kisakuntoa, niin se on sit kisakunto, ei perus "arkikunto"! 




Anyway, pointtini on, että tässä dieetillä tulee näköjään toisinaan vähän sokeaksi itselleen. Siksi onkin tärkeää vaan buustata itseään kehuilla ja keskittyä oman fysiikan parhaimpien puolien korostamiseen ja kehityskohteiden kehittämiseen.

Tällein yksilötasolla ja omia tavoitteitani pohtiessani, haluan parantaa jotain asioita esiintymisessäni. Suoraan sanottuna olen pettynyt jos en pääse finaaliin, sillä silloin en voi parantaa omaa suoritustani i-kävelyn suhteen. Se harmittaisi kovasti. Tottakai haluan pärjätä niin hyvin kuin mahdollista, mutta finaaliin pääsy tarkoittaa omalla kohdallani myös sitä, että mulla on tilaisuus "voittaa itseni" ja tehdä parempi i-kävely kuin viimeksi. Ja juuri tuo oman suorituksen parantaminen on jotain mitä kovasti tavoittelen.


Maukas välipalahetki.


Lavaa varten sain vihdoin hankittua uudet kisakengät ja onneksi tein sen nyt enkä parin viikon päästä! Kun sujautin jalat (=tungin nihkeästi :D ) uusiin korkokenkiin ja nousin seisomaan, niin huh heijaa kun olivatkin korkeat korot! :D Korkeita korkoja löytyy kaapista muista kengistä parhaimmillaan 14cm, mutta kun kisakengissä ei ole yhtään platformia. Mimmit jotka korkoja käytätte varmaan tiedätte mistä puhun. Platformi vähän huijaa ja helpottaa kävelyä. Muutamien haparoivien askelien jälkeen pääsin onneksi taas vauhtiin. Kerkeän harjoitella asentoja uusilla kengillä ja "ajaa kengät sisään" hyvin viidessä viikossa. Ja onhan se poseeraus vaan niin paljon näyttävämpää korkeilla koroilla!




Tosiaan flunssasta olen selvinnyt ja treenit on tällä viikolla kulkeneet hyvin ja iloisella fiiliksellä. Vain yksi treeni oli henkisesti uuvuttava, kun mietin, että eikö nää sarjat ja liikeet ikinä lopu!? :D

No mites ruokapuoli? Nälkä on välillä kova, mutta kuulkaas. Kovat alkaa oleen reidetkin. Valkku sanoi, että hyvin alkaa lohkeamaan reiden osat. (Eli siis nelipäisen reisilihaksen eri osat.) Se oli mulle tosi tärkeää kuulla, koska tosiaan välillä tässä dieetillä tulee sokeaksi omalle kunnolleen.




Ja arvatkaas mikä on ruokailun suhteen parasta? Mulla on huomenna taas hiilihydraattien tankkaus! Oon ihan pähkinöissäni täällä! Tankkaus tuli vähän yllättäen, vaikka salaa mielessäni siitä eilen ja tänään haaveilinkin. Mutta yleensä jos tiedän, että tankkaus on tulossa ensi viikonloppuna, se viimeinen tankkausta edeltävä päivä tuntuu kestävän ikuisuuden. Mutta nyt. Nyt on kiireesti lähdettävä kaupoille hakemaan herkkuja! Eli banaania, jäätelöä ja riisipiirakoita ja kaikkea muuta ihanaa! <3 <3 <3

Onnellinen dieettiläinen kiittää ja kuittaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti