o

o

maanantai 9. helmikuuta 2015

Brunssi

Johan nyt... Edellisellä kerralla vannon jättäväni cheatmeal-aterian suuret suunnittelut sikseen. Tai hakevani tyyliin riisipiirakoita kaupasta. No näinhän kävi, että hain kyllä niitä piirakoita kaupasta. Ja hain kyllä vähän muutakin...

Pidettiin nimittäin tyttöjen kanssa oikein sunnuntaibrunssi! En tiedä lasketaanko sitä enää brunssiksi, kun kello taisi olla jo viisi, mutta anyway! Syötiin nakkeja, leipää, munia... Ja minä vetelin niitä maagisia riisipiirakoita ja tietenkin meillä oli myös hedelmäsalaattia.

Oli myös tosi kivaa juoda mehua. En oikeasti muista millon olen juonut mehuja viimeksi. Vesi on jo pitkään ollut pääsääntöinen nesteenlähteeni, mutta kylläpä olikin mukavaa vaihtelua lipittää oikein tuhtia mehua. Tosin kauhea hedari iski illalla. Tiedostin kyllä, että vedenjuonti oli jäänyt aika vähälle ja kaiken lisäksi hartiat olivat aivan jökissä. Kaveri vähän vetreytti mun raukkaparka-hartioita ja sisko passitti vedenjuontiin. Siitäpä se elämä taas virkistyi.

Brunssi oli tosiaan oiva tapa viettää vapaata ateriaa runsailla kaloreilla. Sellaista mukavan ruokaisaa, lämmintä ja raikasta. Inspiraationlähteenä voi käyttää hotelliaamiaista ja loppujen lopuksi se ei vaadi mitään ihmeellisempiä kokkailuja. Tämä cheatmeal-muoto pääsee ehdottomasti jatkoon! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti