o

o

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Flunssa vs. minä

Loppuviikosta oloni oli aamuisin hyvin tukkoinen. Ajattelin, että jos flunssa pysyisi loitolla vielä pari päivää, niin sitten ehtisin rauhassa alkavalla lepoviikolla tervehtymään ja keräämään voimia peiton alla. Sunnuntaita vietinkin jo sitten sängyssä maaten, välillä Netflixin tarjontaa katsellen ja välillä koiranunta torkkuen. Iltapäivällä simahdin totaalisesti.Vähän vetämätön meininki.

Toisinaan raahauduin keittiön pöydän ääreen syömään, minkä jälkeen palasin takaisin vaakatasoon jatkamaan voimaantumistani. Fleece-huopa on kulkenut ahkerasti mukanani sohvan ja sängyn välillä.

Kuumetta ei ole, mikä sinänsä on hyvä juttu. Toisaalta puolikuntoisena on haastavampaa ottaa iisisti, kun periaatteessa jaksaa jotakin tehdä. Pitää kuitenkin opetella myöntämään itselleen lupa sairastaa myös vähän "miedommissa" tapauksissa.

Tänään olen ollut tunnollinen sairastaja ja vältellyt raskasta työskentelyä. Olen parhaani mukaan vältellyt kontaktipinnoille aivastelua, popsinut vitamiinini sekä olen nesteytynyt myös lämpimällä juomalla. Katsotaan päihitinkö nessu-nenän jo näillä levoilla, vai meneekö hiihtoloma kokonaan punteista erossa pysytellen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti