o

o

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Fyysisiä tuntemuksia

Fyysiset tuntemukseni keskittyvät tällä hetkellä raukeisiin lihaksiin. Viivästynyt lihaskipu ympäri kroppaa on varmasti tuttu tunne muillekkin urheilijoille. Tämän viikon pahimmat kipuilijat ovat olleet ojentajat ja vatsalihakset. Suorien vatsalihasten kiinnityskohta kylkiluiden ja rintalastan kärjen kohdilta on aivan kosketusarka. Vaihdoin vähän keskivartalon treeniliikkeitä ja uuden ärsytyksen myötä jälkiseurakset ovat olleet kirjaimellisesti tuntuvia. Vaikkei viivästynyt lihaskipu ole suorassa yhteydessä kehitykseen, niin ainakin se kielii melko hyvin siitä, että halutut paikat ovat treenissä aktivoituneet. Laiminlyödyllä kehonhuollollakin oli tietysti osuutta helliin lihaksiin...

Tämän viikon reenit paukutin ihan hyvällä mielellä läpi, lukuun ottamatta viikon viimeistä koitosta. Neljän puntin ja neljän palloilu kerran jälkeen tuntui, että  viidennen salin tehot jäivät kehnoiksi. Tuli vähän sellainen olo, että kannattiko edes käydä. Mutta onneksi kunnon ja lihasten kehitys tai ylläpito ei ole mielialasta kiinni. :) Ja positiivista ajattelutapaa suosien, uskon, että ns. "huonot reenit" kompensoituu sitten, kun on niitä super-mega-power-päiviä. Ja maanantaisin mulla yleensä on sellainen fiilis. Eli huomista odotellessa!!

Tämän viikon mätöiksi päätyi L-koon burger-annos American Dinerissä. Lihapihvi, jolla oli painoa komeat 340grammaa katosi hitaasti mutta varmasti. Pitihän sitä ystävänpäivän kunniaksi käydä vähän ulkona syömässä. ;) Grammat hävisivät johonkin matkalla suolistosta pönttöön, sillä aamupainokaan ei ottanut mun rasvaisesta juhlimisesta nokkiinsa.


Köpöteltiin kuitenkin hissukseen kotiin ravintolasta, sillä olo oli aika vyöryväinen. Kotona lysähdettiin sohvalle sulattelemaan ja lepuuttamaan viikon rehkinyttä kroppaa. Mitään pahoinvointia ei tällä kertaa tullut ja iltasella maistui jälleen viileä raikas rahka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti