o

o

lauantai 10. lokakuuta 2015

Joko junnua jännittää?!

Terveiset täältä Lahdesta!:) Eilen lähdettiin fitness-kollega, Marin, kanssa samalla kyydillä kohti kisakaupunkia. Minä höngin töistä hirmuisella vauhdilla kotiin laittamaan viimeisetkin tavarat ja ruuat edellisiltana lähes valmiiksi pakattuihin laukkuihin. Kauhea stressi muistuiko kaikki välttämätön mukaan ja riittääkö kultapiisku-uute varmasti. Onneksi ystävän realistiset sanat "on niitä kauppoja Lahdessakin" lohduttivat.

Rekisteröinnissä mun kisakenkiä katsottiin pitkään ja lopulta tuhistiin nyrpeänä, että kyllä nää nyt menee, kun niin monella tytöllä on näitä samoja kenkiä ollut. Ja bikinien alaosaakin jouduin levittämään ja saan kuulema liimata ne todella hyvin kisoihin, jotta puoli pakaraa peittyy. Siinä olisin ollut kyllä aika kusi sukassa jos kisa-asu ja kengät olisi hylätty! Ihmettelen vaan, sillä ei niissä kengissä mitään platformia edes ole. Eikä Jyväskylässä tullut minkäänlaista ongelmaa. Mutta hei, nyt ollaankin menossa isoihin kisoihin!;) Ymmärtäähän sen, että tarkkoja ollaan. :) Eli siis loppu hyvin ja vermeet kelpaavat kisoihin. Rekisteröinti meni muuten todella jouhevasti, eikä ruuhkaa ollut.

Yövyin ensimmäisen yön toisen ihanan auttavaisen kisaajan, Terhin, luona. Kyllä oli lämmin nukkua, kun huoneen takassa oli tulet! Ihanaa, sopi oikein hyvin tälle palelevaiselle. Mun bestie, Anni, kurvasi bussin kyydillä Lahteen tänä aamuna auttamaan värien laitossa. Ekat kerrokset maalattiin Terhin luona. Terhille kyllä iso kiitos majoituksesta!<3

Nyt me köllitään Annin kanssa ylihinnoitellussa hotellihuoneessa. Tälle päivälle ei ole muita velvollisuuksia kuin, että käväistään vielä läheisessä kaupassa ja levitellään lisää väriä. Ja tietysti pyörähdän valmentajan huoneessa väritsekissä. Mutta tämä päivä otetaan tosiaan iisisti ja yritetään rentoutua.

Ja arvatkaapa mikä on hotellin vieressä... Olen viime päivät haaveillut Hesburgerin purilaisista ja eikös tuossa hotellin vieressä pönötä Hese! Olin ratketa riemusta! Ennen kotimatkaa huomenna poiketaan siis takuuvarmasti Hesburgerissa.

On siis ihanan levollinen fiilis tässä makoillessa hotellin peiton alla - potkupukuun, huppariin ja villasukkiin sonnustautuneena. Totta kai mua jännittää kisat ja koen, että mulla on paine menestyä paremmin kuin Jyväskylässä. Kunhan kuitenkin parannan omasta suorituksestani ne tietyt asiat ja pidän saman iloisen esiintymisen, niin saan kyllä luvan olla tyytyväinen. Odotan niin innolla jo burgereita ja riisipiirakoita, että tuntuu ihan hassulta, että tässä on vielä ainutlaatuiset lavaminuutit ennen sitä itsensä kylläiseksi syömistä.

Ihanaa, että kisat ovat jo aamulla. Ei tarvitse odottaa ja jännittää koko päivää, vaikkei viimeksikään kisapäivänä jäänyt mitenkään erityisen paljoa luppoaikaa. Me aiotaan nousta aamuyöllä viimeisiä värikerroksia laittamaan. Mun ihana meikkaaja, Netta, oli jo tänä aamuna valmiina tulossa meikkaamaan, mutta sovittiin, että laittaudutaan vasta 24 tunnin kuluttua. :D Kannattaa siis selventää huoltojoukoille minä päivänä kisaat, jos tapahtuma on kaksipäiväinen. ;D No eihän siinä, jatkettiin molemmat mielellämme tänä aamuna vielä unia. :)

Odotan jo iltapala-meetwurstia ja kuivattelu viinilasillista, joka jää mulla vuorokauden viimeiseksi nesteeksi. Tänään jäljellä on vielä reilu litra vettä juotavaksi ja sen jälkeen vettä hörpinkin seuraavan kerran vasta kisojen jälkeen! Toivotaan, että simahdan yhtä nopeasti ja sikeään uneen niin kuin viimeksi. Itseasiassa äsken hieman torkahdinkin, että täällä ollaan kyllä oikein hyväntuulisena ja levollisin mielin!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti