o

o

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Töiden ja dieetin yhdistäminen

Nyt on toinen dieettiviikko saatu päätökseen. Kuten arvelinkin, niin ruuan suhteen tilanne on tasoittunut. Säännöllinen työaika ja tauot auttoivat sumplimaan ateriavälit kohdilleen. Iltavuorosta päästessä nälkä on välillä ollut kova, mutta olenkin saanut taltuttaa sen heti kotona rahkalla, marjoilla ja kourallisella manteleita. Lepopäivinä eli päivinä joilloin en käy salilla olen hieman enemmän kaivannut ruokaa. Treenipäivinä ruokalistaan kuuluu nimittäin vakioaterioiden lisäksi treenijuomat, proteiinijuoma ja rakastamani banaani.

Laskeskelin kaloreitani ja jos treenijuomia ja banaania ei lasketa niin kalorit pyörii reilussa 1800 kalorissa. Aluksi sanoin että 1300 paikkeilla ja en tiedä missä kohtaa olen laskenut pieleen mutta pahasti on mennyt numerot solmuun. :D Pitää kyllä silti tarkistuttaa tuo kalorimäärä valkulla, oon voinu laskea edelleen ihan pieleen... Otin kuvia havainnollistamaan millaisia annoksia kuitenkin saan syödä. Koot näyttää ihan mukavilta.


Aamukävelyt ovat olleet virkistäviä, vaikka edelleen kävely tuntuu vähän hitaalta liikkumismuodolta. Onneksi luonto on nyt kauneimmillaan ja aamuaurinko ihan kuin kutsuu ulkoilemaan. Pikkuinen miinus mitä dieetti toi tullessaan, niin olen huomannut, että välillä mua paleltaa. Olen harrastanut kerrospukeutumista ja pukenut lähtiessä mielummin liikaa kuin liian vähän päälle. Kaveri nauroi, kun mulla oli lämpimänä päivänä lapaset kädessä, että tarkenenko varmasti. :D Päätin, että nyt en ota yhtään mitään turhia riskejä. Toivottavasti kesästä tulisi kuuma niin tarkenisi uusia Addun shortsejakin tuulettamaan ulkosalla ilman pitkiä kalsareita. :D 

Huomenna alkaa aamuvuoroviikko ja hiukan mietityttää, miten saan ateriat jaettua tasaisesti, jotta töiden jälkeen jaksaa vielä treenata. Syödäkkö aamupala viiden aikaan aamulla vai sinnittelenkö ensimmäiselle tauolle ja popsin puuron vasta kahdeksalta? Täytyy vaan kokeilla, kumpi toimii. Ensin ajattelin testata sitä, että aamiainen lähtee evääksi mukaan. Se tarkoittaa sitä, ettei tarvitse nousta sängystä niin aikaisin. 

Aamiainen <3 

Sain myös luvan, että aamuaerobiset voin tehdä myöhemmin päivällä aamuvuoroviikkoina. Tavallaan ajatus neljän aikaan heräämisestä lenkille on kiehtova, mutta kanssaeläjien kannalta varmaankin järkevämpää, että päivärytmini mukailee edes jotenkin myös muiden normaalia arkirytmiä. Eikä ilta kahdeksan aikaan nukkumaanmeno kauheasti houkuta. Kesäisin on muutenkin niin kummallista mennä valoisan aikaan nukkumaan. 

Pävät kuluu aikalailla kuitenkin ruuan ympärillä. Joko sitä ajattelee, että kohta pitäis syödä, tai laskee kauan seuravaan annokseen on aikaa. Sitten sitä joko syö tai suunnittelee menojaan ateria-aikojen mukaan. Tai sitten sitä laittaa ruokaa tai pakkaa eväitä. Hahhah. :D

Eväät.

Tänään vuorossa on vielä selkäreeni. Aamukävelyn jälkeen mua palelti ja nukahdin vielä viltin alle. Pikku torkkujen ja lounaan jälkeen virtaa riittää kyllä myös salille. ;) Motivaatiobanaanin avulla lähden paiskimaan lujan treenin! Päivän ohjelmaan kuuluu vielä mittojen otot ja sitten pitäisi laittaa kuvallista raporttia valmentajalle päin. Viime kertaan nähden aamupainoa on lähtenyt noin kilo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti