o

o

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lemppari treenivaatteita

Mukavat ja värikkäät treenivaatteet tuovat ainakin mun kohdalla jumppailuun oman lisänsä. Liikkumaan on kiva lähteä, kun päällä on kirkuvan kirkas paita tai superjoustavat trikoot. Urheiluvaatteet on mun todellinen heikko kohta, johon lankean helposti kaupunkikierroksella. Paras keino välttää näitä houkutuksia, on yksinkertaisesti olla käymättä liikkeissä, joista tiedän löytäväni jotain.

Viime aikoina olen myös todennut, että mulla on ihan liikaa vaatteita. Tai ainakin niitä on ihan riittävästi. Etenkin urheiluvaatteita. Suurin osa jumppakuteista on hankittu ihan perusputiikeista, kuten vaikka H&M ja Gina Trikot. En ole pahemmin merkkituotteiden perään, mutta urheiluvaatteissa huomaan kuitenkin olevani hieman merkkibongari. Suuret jätit, kuten Nike, ovat tunkeutuneet vaatekaappiini ja kenkätelineeseen. Tärkeintä on kuitenkin, että väri ja materiaali miellyttävät.

Ajattelin esitellä muutamat tämän hetkiset suosikkini. Tai ne kuteet, jotka sain hienosti mätsäämään värimaailmoiltaan. Oma suosikkini noista värikokoelmista on ehdottomasti tuo musta-neon!


Musta Craftin t-paita löytyi aikoinaan käyttämättömässä kunnossa olevana kirpparilta kahdella eurolla. Siis 2 €! Ja on muuten älyttömän kevyt paita!

Varmaan suurimmalle osalle naisväkeä tutut Ginan tekniset Workout-pantsit ostin samantien, kun ne ensimmäisen kerran kauppoihin ilmestyivät. Kovan treenin jälkeen paljaalla iholla pystyy näkemään tekstin painuneena ihoon.

Neonvihreällä vyötäröllä ja säärillä somistetut trikoot ostin Kanadasta. Kanadan reissulta lähti mukaan myös muita mieluisia yksilöitä. Olen kova alennusmyyntien tonkija ja muun muassa yläreunan pinkki toppi erikoisella selkäaukolla on löytynyt alerekistä.

Keskimmäinen vaalean oranssi toppi on ehdottomasti yksi lempparini. Se on päällä todella miellyttävä vaikka onkin hyvin vartalonmyötäinen. Helma on silti riittävän pitkä eikä rullaannu ylös huolimatta paidan kireydestä. Ostohetkellä hinta hieman kirpaisi, mutta onhan se sentään muisto Kanadan reissulta. Ja on ollut hintansa veroinen!:)

Myös vasemman alareunan urheiluliivit ovat Kanadasta...

Punaiset tennarit ovat kokeneet kovia, kun hävitin jumppapussukkani ja oletin menettäneeni nuo ihanuudet kokonaan. Lopulta nyssykkä löytyi tankotanssipaikan pukuhuoneesta johon olin sen edellisellä kerralla unohtanut. :D Tossut ovat hyvin kevyet ja pehmeät. Käsinpesun jälkeen ne ovat saaneet uuden elämän, kun lian alta kirkkaat värit ovat jälleen päässeet näkyviin.Ja jälleen vasemman yläreunan toppi on peräisin Kanadasta. Sen pirteän pinkki selkäosa on mielestäni kiva yksityiskohta. 

Leoparditrikoot kuuluvat myös suosikkieni kärkeen. 

Pelishortsit ovat mielettömän kevyet ja kuivuvat hullun nopeasti. Pyykkiä pestessäkin tietää, että jos eivät muut housut ehdi aamuksi kuivua, niin shortsit ovat ainakin käyttövalmiit.

Pinkit kompressiosäärystimet sain joululahjaksi ja ne ovat olleet kovassa käytössä. Ne voisin joskus vaikka esitellä vielä tarkemmin.

Tässä oli nyt sitten muutamia lemppareitani ja ne rätit jotka kelpuutin tällä kertaa kuvattavaksi... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti