o

o

lauantai 24. tammikuuta 2015

Pt päivät

Tänään vietettiin yhteistä treenipäivää Tampereella. Paikalla oli suuri joukko eri ikäisiä ja kokoisia kuntoilijoita. Runsas osanottajamäärä todisti minulle kyllä sen, että Suomen kansaa on todellakin treenikärpänen puraissut! Jengi jaettiin sitten lihasryhmien mukaan jumppaamaan.

Minä menin treenaamaan selkä-ryhmään silläkin uhalla, että alaselkä on vihoitellut viime aikoina. En kuitenkaan mennyt repimään yli kipurajojeni vaan kuuntelin selkää maastavetoja tehdessä. Se oli järkevää. Ja hiki tuli silti! Sain myös hiottua pt-pojujen opastuksella selkäliikkeiden tekniikkoja, mikä olikin suurin syy miksi kyseiseen ryhmään halusin.

Tämän kokemuksen jälkeen olen kyllä edelleen sitä mieltä, että taidan olla reenien suhteen enemmän yksinäinen susi. No ensi viikolla pääsen taas omaan musiikkikuplaani salille pumppailemaan yksin! :D

Vaikkei ryhmässä treenaaminen ehkä ole mun juttu, niin oli mukava tutustua kanssakilpailijoihin. Kilpasisarten kanssa osallistuin myös yhteisiin Bodyn poseerausharjoituksiin. Rivissä poseeraaminen nostatti kyllä mun kisafiilistä! Arvatkaa tuliko malttamaton olo. Aikaisemmassa postauksessa perustelin teille ja itselleni miksi kisaan vasta syksyllä ja nyt tuntui, että kisoihinhan on vielä ikuisuus! :D Muistuttelin itseäni kevään kisojen aikaan olevasta rankasta koulun neurologian jaksosta ja yritin lohduttaa hurmoksessa olevaa mieltäni, ettei olisi kiva tenttiä ja dieetata samaan aikaan.

Päivän ehdoton piristys oli kun, alataljoja kiskoessani, itse Jutta Gustafsberg, fitnessmoguli, kommentoi minua suomalaisella voimasanalla tehostaen kireä-kuntoiseksi muijaksi! :D Thanks! ;D

Tätä bäkkii sain Jutankin kommentoimaan.

1 kommentti:

  1. Se aika menee niiin nopeasti, että kohta sä toivot, että sitä olisi vielä jäljellä. :D Mutta tottakai ekoja kisoja odottaa kuin kuuta nousevaa. Nyt on hyvä hetki vielä kasvattaa muskulaa, kesällä saa sitten dieettailla ilman koulupaineita! Meetkö sä muuten vielä junnuihin vai yleiseen luokkaan?

    VastaaPoista