o

o

maanantai 26. tammikuuta 2015

Hyvän mielen liikuntaa

Maanantaiaamu ei lähtenyt käyntiin niin reippaasti kuin olin suunnitellut. Viikonlopun jäljiltä taisi väsyttää ja lämmin sänky veti puoleensa vielä aamupalankin jälkeen. Olin ajatellut rysäyttäväni viikon alkuun tehokkaan jalkarääkin, mutta kas kummaa huomaan makaavani peiton alla vielä puolen päivän aikaan.

Ylös noustessa päätä särkee ja olo on niin aikaansaamaton. Kotona en oikeen osaa myöskään keskittyä koulujuttuihin. Pyörin ympäri kämppää toivottomana. Lannistuneena epäonnistuneesta päivän aloituksesta tirautan pienet kyynelvirrat. Päätän ryhdistäytyä ja kammeta itseni koulun kirjastoon lukemaan tenttiin. Että saisi edes jotain järkevää tehtyä.

Kirjastossa puputan omia eväitä ja murustelen riisikakkuja pöydän ympärille. Saan opiskeltua monta tuntia, vaikka välillä olisikin tehnyt mieli ottaa iltapäivänokoset.

Palkitsen itseni ahkerasta opiskelusta ja siirryn kuntosalin puolelle. Jumppaan täysiä alaraajajoja ja kastelen märällä takapuolella kaikki jalkalaitteet. Sarjatauoilla naputan jalkaa hyvän musiikin tahdissa. Kyykkypaikka onkin tänään kovassa suosiossa ja vihdoin sen vapauduttua ryntään tekemään vielä muutamat omat liikkeeni.

Lopuksi toteutan uuden vuoden lupaustani eli venyttelen! Pukukopissa vedän palkkaria ja banaania sekä fiilistelen endorfiinipöllyjä. Kotiin tullessa olen niin hyvällä tuulella.

Tämä todisti taas kerran minulle, kuinka urheilu voi antaa hyvän mielen. Ei ihme, että vapaa-aika kuluu liikuntaharrastusten parissa. Ilmaista terapiaa kropalle ja mielelle. Miellyttävä olo. Ajatella miten upea rakennelma ihminen on - tällaiset kiksit ihan luomumenetelmin!

Toivotankin teille kaikille euforisia hetkiä liikunnan parissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti