o

o

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lupauksia

Uuden vuoden lupaukseni on panostaa kehonhuoltoon enemmän. Auliisti jakelen kyllä fysioterapeuttisia venytysohjeita läheisille ja tuttaville, mutta miten on oman venyttelyn laita? Toisinaan on kausia, jolloin venyn ahkerasti viikottain, mutta viime aikoina tällainen kropan huolto on jäänyt vähemmälle. Venymisen lisäksi tahdon käydä hierottavana säännöllisesti. Ajattelin nakittaa luokkakavereita ns. hierontavaihtareihin.

Rakkauden lupausta pääsin seuraamaan viikonloppuna häissä. Ravinnon suhteen sain pitää juhlapäivää ja söin kyllä elämäni parasta hääruokaa. Alkupalat sopivat aikuiseen makuun ja ihmettelen vaan miten jotkut osaavat luoda tuollaisia makuyhdistelmiä. Salaattia, jossa on manchego-juustoa ja viikunoita. Tai häränfilettä piparjuuripesto-täytteellä. Kalan ystävänä minulle maistuivat tietenki lämminsavulohi ja friteeratut muikut. Peruna-parmesan-pyree sopi myös täydellisesti pekonilla kuorrutetun broilerin kylkeen. Ja tottakai otin myös sitä hääkakkua! Myös häiden karkkibuffet piti testata, mutta alkojuomat jäivät nauttimatta. Vettä sen sijaan tuli lipitettyä ihan ohjekirjan mukaan useampi litra.



Massu kummulla käytiin nukkumaan ja aamulla palasin perus sapuskasetin pariin. Hiukan jännitti miten poikaystävän sukulaiset suhtautuvat, kun seuraavana päivänä mussutankin omia eväitä. Huojennuksekseni kukaan ei edes tuputtanut ruokaa ja hekin olivat vain kiinnostuneita fitness-projektistani. Sain syödä rahkani rauhassa, eikä ilmapiiri ollut lainkaan kiusallinen. Mukavaa, että pikku prosessiini suhtauduttiin niin ymmärtäväisesti, kiitos paljon!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti