o

o

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Tiimipäivä

Eilen pyörähdettiin taas vaihteeksi Tampereella tiimin päivillä. Lähdettiin perinteiseen tapaan Jyväskylän mimmien kanssa yhtä matkaa ja päästiin heti höpisemään kaikkia fitnessjuttuja.

Tapasin valmentajaa ja mua jännitti taas niin hirveästi näyttää omaa kuntoa. Harri sanoi, että mulla on siisti off-kunto, jee! Jotkut asiat uskoo vasta sitten, kun joku ammattilainen sen ääneen toteaa. Kiitti Harri! :) Reidetki vielä kuulema lohkeaa, jipii!




Olin kyllä niin tyytyväinen, että kunto on pysynyt siistinä. Jotenkin olen taas paljon levollisemmin mielin, kun sain ammattilaisen näkemyksen asiaan. Ja sitähän jo edellisessäkin tekstissä sanoin, että haluan pitää kunnon siistinä niin, että välillä on varaa joustaa ruokavaliossa. Hyvin on siis suunnitelma toteutunutkin. :)

Päädyttiin kaikki Jyväskylän fitnessmuijat treenaamaan olkapäitä. Oli kyllä huikean hyvä treeni! Ensinnäkin on ihan kiva välillä treenata isommallakin porukalla ja toiseksi, ihanaa välillä kun joku muu ohjaa treenin!:D Sain taas hyviä vinkkejä ja tekniikan hiontaa. Innolla odotan, että pääsen ensi viikolla testaamaan uusia juttuja omassakin treenissä!





Kauppakierroksen ja ruokailun jälkeen käytiin kuuntelemassa vielä Vertti Harjuniemen luento. Sain taas muutaman hyvän jutun mietittäväksi. Kaiken kaikkiaan reissu oli taas niin onnistunut ja kotimatkalle lähdin hymy huulilla. Maisteltiin kotimatkalla Quest Barin limited edition pumpkin pie patukkaa ja voin vaan sanoa, että oli niin suussasulavaa! Makea loppu makealle päivälle! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti