o

o

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Motivaatiobuusti

Viime viikonloppuna Jyväskylässä kisattii karsintapaikoista Lahdessa järjestettävään Nordic Fitness Expoon. Kun en itse kisaa tänä syksynä, niin olin sitten kuluttamassa Paviljongin penkkejä ja jännittämässä tuttujen kisamenestystä katsomon puolella. Lavalla oli paljon tuttuja ja suurinosa pärjäsikin ihan älyttömän upeasti! Onnea kisamenestyksestä ja zemppiä vielä Lahteen! :)


Isot miehet lavalla.


Sanoisin, että ainakin sain hirveän kisakuumeen! Mutta myös paljon motivaatiota. Lähdinkin vielä sunnuntai-iltana viikon vikalle jumpalle, joka meni kyllä niin perille kuin olla ja voi vaan.

Viime viikkoina reenit ovatkin olleet pääsääntöisesti aika huikeita. Ensi viikolla mulla olisi lepoviikko vuorossa ja toivon todella, että maltan ottaa kevyesti. Vanha rakas lentopallo on myöskin pyrkinyt takaisin mun elämään ja olenkin käynyt läpsyttelemässä palloa. Vaikka salia ei voita mikään, niin kyllä tuo pallolaji on lähellä sydäntä. Ihanaa vaihtelua on ollut tuo pelaaminen. Täytyy tässä kuitenkin tarkkailla, ettei olkapää ala läpsyttelystä oirehtimaan pahasti, jottei salitreeni kärsi.
Tosiaan omat kisasuunnitelmat ovat vielä himpun verran auki. Lähinnä se että milloin. Vähän on väläytelty ajatusta syksystä 2018. Tässä olisi hyvin aikaa kerryttää pihviä. No mitään ei ole lyöty lukkoon. Se on varmaa, että kova reeni jatkuu ja halu kehittäyä on kova! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti