o

o

maanantai 18. huhtikuuta 2016

SM-HOPEA

Ihan huikeeta! Meikä nappas viikonloppuna body fitness junioreiden +163cm SM-hopeaa! Olo on älyttömän onnellinen, kiitollinen ja todella tyytyväinen! Kova työ palkittiin ja hopea tuli ansaitusti! Kaiken kruunasi se, että sijoitukseni ansiosta sain kilpailla samana päivänä vielä yleisessä body fitness -168cm sarjassa ja pääsin siellä finaaliin asti! Finaalipaikka ja lopulta 6. sija yleisessä sarjassa oli kuin piste iin päälle tuon hopea-pokaalin jälkeen. Kotiin viemiseksi sain siis kaksi pystiä: junnujen SM-hopeaa ja Fitness Classicin yleisen sarjan 6.sijan. 

Body Fitness Junior SM-hopea!

Junnujen SM-hopea ja yleisen 6.sija!

ISO kiitos tukijoukoille, valmentajalle, tiimille, ystäville, perheelle ja jokaiselle joka on rukoillut ja kannustanut mua kisataipaleella! Kiitos myös yhteistyökumppaneille Tafferin porukalle ja kiitos Glitterille rannekorujen lainasta! Helyille todella tuli tuplasti käyttöä, kun pääsin finaaliin kahdesti päivän aikana!;)

Tämä on nyt vaan pikainen tilannepäivitys ja kiitos viesti. Palaan myöhemmin tarkemmin kisakertomuksen merkeissä. Avaan sitten fiiliksiä ja laitan kuvia lisää. Nyt ensin vähän lepoa ja iloitsemista tästä upeasta saavutuksesta! 

XOXOXO kiitollinen ja tyytyväinen SM-hopea junnu!



3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoin eka vanhalla nimellä ja kuvalla niin poistin kommentin mutta se jäikin sitten tollain näkyviin... :D Mutta sitä piti sanoa että oli kyllä erittäin onnistunut lookki ja säteilevä olemus! Isot onnittelut ja ei muuta kun tsemppiä tulevaan :)

      Poista
  2. Oi kiitoksia paljon! Tosi mukava kuulla!:)

    VastaaPoista