o

o

maanantai 28. joulukuuta 2015

Viikko dieetin alkuun!

Tajusin tässä just, että viikon päästä alkaa dieetti! Johan sitä on odotettu, mutta kyllä se silti aika varoittamatta tulee. Tässä alkaa joulu olla pikku hiljaa taputeltu pakettiin. Yllättävän helposti sujui suklaiden skippaaminen ja muiden sokeriherkkujen välttely. Useamman kerran pohdin äidin leipomien pullien syömistä, mutta tyydyin sitten suolaisissa ruoka-aineksissa pysymiseen. Meikäläisen ainoat luontaisesti makeat herkut jouluna olivat luumurahka ja hedelmät.




Kuntosalille menin sittenkin jo heti joulupäivänä ja tapsanakin, että ei se niin löhöloma ollutkaan, kuin mitä kuvittelin. Mutta salille sinkosin ihan omasta tahdosta ja ihan hyvissä fiiliksissä hain joulupumppia lihaksiin. :)

Nyt yritän henkisesti valmistautua siihen, että kärvistely alkaa ensi maanantaina. :D No ei vaan oikeasti ihan hyvillä mielin odotan, että dieetti alkaa. Jotenkin mulla on sellainen vahva uskomus, että tää dieetti tulee menemään helposti ja omalla painollaan. Kuvittelen siksi näin, koska nyt on jo kokemusta siitä millaista kisadieetillä on ja mitä se edellyttää. Tällä kertaa ei ole myöskään ensikertalaisen odotusta mukana. Mutta jännitystä on! Mua jännittää jo nyt! :D


Dieetti kestää 14 viikkoa plus viimeistelyviikon. Eli nyt on kyseessä lyhyt dieetti! Mua jännittää toimiiko mun aineenvaihdunta yhtä hyvin kuin viimeksi. Viime kerralla paino lähti alas vauhdilla ja sitten sitä ylläpidettiin ja kahdella vikalla viikolla tapahtui seuraavat suuret painon putoamiset. Ja ne rasvat oli niin alhaalla, että vieläkin ihan häkellyttää! Lavalle mennessä kropassa oi vaivaiset 7,5% rasvaa. Hienoa. Viimeksi se 19 viikkoa riitti siis todella hyvin. Tuleva dieetti on kuukauden lyhyempi. Jännittää, että lähteekö rasva yhtä helposti kuin viimeksi.


Mua motivoi se, että dieetti on lyhyempi kuin viimeksi. 14 viikkoa aikaa kiristyä ja se vedetään täysiä. Varmastihan se nälkä tulee, mutta olen jotenkin asennoitunut niin, että luulen sietäväni sen paremmin. Vaatiihan dieetti aika lailla pääkopan kuria ja sillä on varmasti vaikutusta miten asiaan asennoidun. Yritän suhtautua tulevaan dieettiin niin, että se on vaan yksi pikku juttu muun elämän ohessa. Tällaisilla mietteillä lähden vetämään viimeistä viikkoa ennen kiristelyn alkamista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti