o

o

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun viettoon!

Tänään kävin rykäisemässä vielä viimeisen treenin ennen joulun viettoon rauhoittumista. Aluksi näytti, että saan huhkia salilla aatonaattona aivan yksinäni. Mutta pikkuhiljaa muitakin treenareita ilmestyi painoja nostelemaan. Mulla oli vuorossa sellainen setti joka sisälsi habat, ojentajat ja vatsat.

Nyt on sellainen olo, että koko kroppa on levon tarpeessa. Ramaisee. Maanantaina tein jalat ja kävin hieronnassa. Hieronnan kohteena olivat pääasiassa kallonpohja, hartiat, yläselkä, olkapäät ja olkavarret. Täytyy kyllä kehua, että oli kyllä tarpeeksi kovaotteinen työntekijä! Tiistaina rääkin sai olkapäät ja selkä ja tänään oli vielä pienemmät lihasryhmät ja vatsat. Että alkuviikkoon on saatu jo melkein koko kroppa käytyä läpi, joten ei ihmekkään, että nyt tuntuis olevan lepopäivän paikka. 
Ihanaa kun voi jouluna höllätä rauhassa. Jos huvittaa niin ehkä jotain pientä ulkoreippailua voisi harrastaa. Ja varmaan viikonloppuna sitä tekee mieli jo mennä tekemään viikon vikat treenit. 

Mutta nyt pakkaan viimeisetkin romppeet ja suuntaan kotikonnuille joulun viettoon! Hyvillä mielin ja väsyneenä on kiva pysähtyä ja levätä rakkaitten ihmisten seurassa. Joulusuunnitelmiin kuuluu paljon lepoa, maukasta ruokaa ja ihania ihmisiä. Suklaat tosiaan täytyy tänä vuonna skipata, mutta ehkä parempi niin... :)

Rauhallista joulua ja maukkaita ateriahetkiä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti