o

o

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lajin vaihto

Musta ei sitten tulekaan mitään bikini-beibee. Nyt tuli nimittäin lajinvaihto Body Fitnekseen! Poseerausharjoituksissa päädyttiin käymään läpi bodyn poseeraukset ja jätettiin bikini-poset unholaan. Meinaa tuo hartialinja puskea bikinin asentoja ottaessani turhan paljon esiin. Ei musta ehkä oikein olisikaan keimailevaks biksutytöks. Body fitneksen asennot on jämtimpiä ja jotenkin meininki on suoraviivaisempaa. Kuitenkaan bodyn muijat ei ole mitään köriläitä, vaan vahvoja kauniita naisia.

Valmentaja oli samoilla linjoilla meidän tyttöjen päätöksen kanssa: unohdetaan bikini. Ei tuhlata aikaa sarjaan, jossa en yksiä kisoja  pidempään kuitenkaan viipyisi. Lajinvaihto tuli oikeastaan juuri sopivaan hetkeen. Minulla on kevyt reeniviikko meneillään, joten ensi maanantaina uskoisin ruutia löytyvän taas ihan eri lailla käydessäni uudistetun saliohjelman kimppuun.

Motivaatio nousi aivan uudelle tasolle, kun pääsenkin kisaamaan vähän tiukempien mimmien joukkoon. Tiimin jäsenten mielestä fysiikkani on jo nyt hyvä. Tästä jatketaan treenaamalla hiukan lisää pihviä kroppaan. Olen todella tyytyväinen vaihdoksesta body fitnekseen. Olen hymyillyt ja virnistellyt koko loppupäivän, niin innoissani olen tästä päätöksestä!

En voi tarjota suurta laihtumiskertomusta pullukasta bikinibeibeksi, mutta tervetuloa seuraamaan urheilullisen nuoren naisen body fitness -lavalle tähtäävää treenikautta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti