o

o

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Fiilikset ennen dieetin alkua

Huomenna alkaa dieetti. Elämäni kolmas kisadieetti. Aluksi mua jännitti kovasti. Jännitti oikeasti varmaan kaikki mahdollinen. Taisin edellisessä postauksessa avatakin niitä asioita, jotka mua jännitti. Sinänsä hassua jännittää, koska tää ei ole mun ensimmäinen dieetti, eikä ekat kisat. Miksi mua jännitti niin paljon?

Nyt tänään sunnuntai-iltana, päivää ennen dieetin alkua, mua ei enää jännitä. Tuohon jännityksen lieventymiseen on auttanut todella paljon mun ihanat fitness-ystävät. Ne tyypit kenen kanssa voidaan jauhaa kaikkea fitnekseen liittyvää ilman, että joku kyllästyisi ja pyytäisi, että vaihdetaanko aihetta. Olen saanut pohtia ääneen bikinien väriä, kisakuntoa, kireyttä, vahvuuksia ja heikkouksia. Ja he ymmärtävät, auttavat ja antavat tukea. Kiitos siitä. <3
Käytiin tänään siis brunssilla ja minä vietin "viimeistä ehtoollista" ennen dieetin alkua. Tai no mitä nyt illalla hain vielä pizzaa ja jäätelöä, että tulee varmasti tarpeeksi herkkuja. Tämän viimeisen viikon olenkin ottanut hyvin löysin rantein ruokailun suhteen. Olen syönyt kaikkea mahdollista mättöä ja namua. Sanotaanko, että olo on juuri sellainen, että nyt tekee mieli jäädäkin dieetille. :D

Dieetille laskeutumista helpottaa se, että mulla on paljon ruokaa ja paljon hiilareita ohjelmassa. Ruokaa ei tiputettu paljoa, mutta lisättiin aerobista harjoittelua kuntosalin oheen. Musta on ihan kiva jäädä dieetille! Ja kun tiedän, että mulla on kaloreita ja hiilaria vielä runsain mitoin, niin ei melkein edes tunnu, että jäisin dieetille.

Mulla on ollut aikaisemmillakin dieeteillä paljon hiilareita ja jostain syystä mun kroppa vaan kestää sen. Kisakunto on ollut aina kireä, vaikka olen puputtanut riisiä loppuun asti. Siitä olen todella kiitollinen. Toivon vaan, että kroppa käyttää nytkin kaiken ruuan hyödyllisesti ja kiristyy kiltisti. Varmasti ruokaa vielä jossain vaiheessa tiputetaan lisää, mutta tällä lähdetään aluksi.
Olen päättänyt jättää kunnosta stressaamisen ja kaiken muunkin stressaamisen. Kunhan hoidan dieetin kunnolla ja loistan kisapäivänä se riittää, mihin riittää. Kunnianhimoisena mulla on tietysti omat tavoitteeni, mutta tuomarit sitten ratkaiskoon miten peli päättyy. Kaiken kaikkiaan jään siis hyvillä mielin dieetille ja odotan jo innolla näkyviä tuloksia!


Kuvaaja Mika Samuel MäkeläHauskaa vappua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti