o

o

tiistai 10. tammikuuta 2017

Seuraavat kisat 2017 vai 2018?

Vuoden 2016 loppu meni blogin osalta hiljaisissa merkeissä. Osaltaan siihen vaikutti kahden kuukauden fysioterapia sijaisuus, eli täyttä työpäivää 2 kk. Osaltaan siihen vaikutti myös minua jo turhautumiseen asti vaivannut flunssakierre. Loka-marraskuun aikana olin toistuvasti flunssassa. Ehjiä treeniviikkoja ei oikein kertynyt. Lopulta pääsin eroon flunssasta ja sain ehjiä treeniviikkoja putkeen ainakin neljä, kokonaisen kuukauden! Reenit maistui ja sitten siinä olikin jo joulu ja joulunpyhät oli ja meni mukavasti. Juuri ennen uutta vuotta flunssa kuitenkin ilmoitteli itsestään yhden päivän vuodelepoon vetäen. Vaakatasossa huilaten ja Netflixin avulla selvisin niin, ettei flunssa pahentunut.

Loppiaiseksi palasin takaisin Jyväksylään ja arvatkaapa minkä tervetuliaislahjan sain. No flunssan! Tuntuu jo epätodelliselta, että olen taas flunssassa. Kertaakaan koko sykyn aikana kuume ei ole juurikaan noussut, vaan tämä on ollut tällaista niiskuttelua. Marraskuussa minua vaivasi kova kurkkukipu, jota ei sentään nyt onneksi ole. 


Katse tulevaisuuteen! ©Petteri Kaakinen

Tämä toistuva pikku flunssailu on pistänyt miettimään, jos siirtäisin tämän vuoden kisailut ensi vuoteen. Tämä laji kun on sellainen, että pitää suunnitella vähän pidemmälle. Ei riitä, että edellisenä päivänä ilmoittautuu kisaan. Kisalisenssi on maksettava tammikuun aikana, jos mielii syksyllä lavalle.

Voi siis kuulostaa kaukaiselta, jos kisaisinkin seuraavan kerran vasta vuonna 2018. Jos mielin ensi syksynä kisaamaan, minulla olisi noin 5 kk aikaa ennen dieetin alkua. Totta kai haluaisin kisata jo tänä vuonna, mutta tämä toistuva flunssailu on saanut pohtimaan sitä, että onko kehitys kärsinyt tästä sairastelusta. Ja totta kai haluan saada lavalle vielä kovemman paketin kuin edellisellä kerralla. 
Vielähän tässä on vajaa kuukausi aikaa miettiä tähdätäkkö ensi syksyyn vai vasta vuoden 2018 lavoille. Katsotaan vähän mikä on mun kunto ja mietitään. Joka tapauksessa treenaan ympäri vuoden (paitsi tietysti flunssassa)  ja pyrin saamaan kehitystä kisaisin sitten tänä vuonna tai vasta seuraavana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti